استودیو جاینا

راه اندازی استودیوی آموزشی

مقدمه

راه اندازی استودیو شاید از دور کاری پیچیده و پرهزینه به نظر آید که نیازمند تجهیزات تخصصی و گران قیمت است. ولی می‌توان با داشتن اطلاعات کافی و کلی از تجهیزات مورد نیاز، قیمت ها و برند ها؛ با حداقل هزینه یک استودیوی خانگی ویا یک استودیوی رسمی ساخت.

در این مقاله تلاش کردیم تا هرآنچه لازمه‌ی ساخت و راه اندازی یک استودیوی آموزشی برای ضبط پکیج های آموزشی است را برای شما یک‌جا گردآوری کنیم تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

اگر قصد راه اندازی یک استودیو را برای استفاده شخصی خودتان و یا حتی به قصد اجاره دادن دارید باید بدانید این امکان وجود دارد که شما استودیوی خود را به صورت خانگی یا درفضایی مخصوص و تخصصی بسازید که این کار تفاوت چندانی در وسایلی که جز لیست خرید شما قرار می­‌گیرد ندارد. نکته‌ی مهم در اینجا این است که بدانید اولویت خرید با کدام تجهیزات است تا بتوانید با توجه به بودجه مدنظرتان مدیریت هزینه انجام دهید. اکثر دستگاه‌ها در رنج قیمتی‌های متفاوتی قابل خرید هستند که این نکته را هم باید در نظر داشته باشید. البته در تفاوت بین استودیوی شخصی خودتان و فضایی که به قصد اجاره دادن تجهیز می‌کنید، نکاتی وجود دارد که ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.

استودیو جاینا

استودیو مخصوص محتواهای آموزشی

ما در این مقاله قصد معرفی تجهیزات مورد نیاز برای ساخت استودیوی ضبط فیلم، مخصوص محتواهای آموزشی را داریم. اگر معلم هستید یا در هر حوزه‌ای ضبط پکیج آموزشی انجام می‌دهید حتما نکاتی که در ادامه می‌گوییم را رعایت کنید. ما از صفر تا صد مسیر را برای شما شرح می‌دهیم تا دچار خرید اشتباه تجهیزات نشوید.

لیست تجهیزات مورد نیاز برای ساخت یک استودیوی آموزشی

  • نمایشگر
  • آکوستیک
  • دکور
  • نورپردازی
  • دوربین و سه پایه
  • میکروفن
  • سیستم برای ادیت (کامپیوتر-گوشی-لپ تاپ)

انواع نمایشگر

در ضبط ویدئوهای آموزشی سبک‌های مختلفی وجود دارد ولی چیزی که پر واضح است این است که محتوای آموزشی باید به مخاطب نمایش داده شود. بهترین حالتی که به صورت یکپارچه متضمن مدرس و محتوای آموزشی است به گونه‌ای که مدرس در لحظه امکان دخل و تصرف در مطالب را داشته باشد و حتی بتواند نکاتی را یادداشت کند استفاده از نمایشگرها است.

ویدئوپروژکتور

در ابتدا یادآور شویم که پروژکتورها به دلیل اینکه نیاز دارند در محیطی با نور پایین تصویر را نمایش دهند مناسب فیلم برداری نیستند. همچنین تمرکز دوربین‌های فیلم‌برداری روی تصویر آنها محیط را تاریک‌تر هم در نظر می‌گیرد، درنتیجه خروجی نهایی به عنوان یک ویدئوی آموزشی زیاد با کیفیت نبوده و توصیه نمی‌کنیم برای ضبط فیلم از ویدئوپروژکتور استفاده کنید!

البته اگر به هر دلیلی صلاح را در استفاده از ویدئو پروژکتورها دیدید؛ در دسته‌ی پروژکتورهای آموزشی، دستگاه های فاصله نزدیک وجود دارند که چون در فاصله‌ی حدود ۳۰ سانتی متری دیوار نصب می‌شوند پر نور تر از دستگاه‌های معمولی هستند درنتیجه می‌توانید در محیط‌های روشن تری ضبط ویدئو داشته باشید. در دسته‌ی پروژکتورهای فاصله نزدیک یک سری تعاملی وجود دارد که می‌توان حتی بدون نیاز به تخته هوشمند با استفاده از قلم خود دستگاه روی آنها نوشتار انجام داد.ویدئو پروژکتور فاصله نزدیک را میتوانید از این لینک بررسی کنید.

فریم لمسی ساز

اگر استودیوی شما برای استفاده شخصی خودتان است و یا اگر مایلید هزینه‌ی کمتری را به این بخش اختصاص دهید؛ می‌توانید از یک تلویزیون به عنوان نمایشگر استفاده کنید. قابلیت نسبتا جدیدی که بسیار در بین مدرسان پرطرفدار شده، استفاده از فریم‌های لمسی ساز بر روی تلویزیون‌های معمولی است که تصویر تلویزیون را با قیمت بسیار مناسبی که دارد لمسی می‌کند. این قابلیت بر روی تلویزیون های  ۳۲، ۴۳، ۴۹، ۵۵، ۶۵، ۷۵، ۸۵ اینچ قابل اجراست. البته ابعاد متداول و پرطرفدار برای ضبط ویدئوهای آموزشی سه سایز ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ است. فرقی نمی‌کند تلویزیون شما ایرانی باشد یا خارجی یا چه مدلی باشد، فقط باید پنل تلویزیون شما ضد ضربه یا به اصطلاح آی‌پی‌اس باشد. البته تلویزیون‌هایی که مناسب گیم و بازی هستند برای این کار مناسب‌ترند چون سرعت فریم بر ثانیه بیشتری دارند سرعت حرکت قلم روی آن‌ها نیز بیشتر می‌شود. فریم لمسی ساز را می‌توانید از این لینک بررسی کنید.

نمایشگر لمسی

اگر اساتید مختلفی با سلیقه‌های نوشتاری متنوع قصد استفاده از یک دستگاه را داشته باشند باید قدرت عملکردی دستگاه بالاتر باشد. همچنین از آن‌جایی که پنل‌های به کار رفته در مانیتورهای لمسی، صنعتی هستند می‌توان به صورت ۲۴ ساعته از آن‌ها استفاده کرد و محدودیتی در استفاده ندارند. ابعاد نمایشگرهای لمسی ۶۵، ۷۵ و ۸۶ اینچ است که در ابعاد بالاتر خرید این دستگاه به نسبت تلویزیون و فریم لمسی مقرون به صرفه تر است. اگر آموزشگاه دارید و یا قصد اجاره استودیوی آموزشی خود را دارید در خرید این دستگاه درنگ نکنید که با هیچ محصول دیگری برای کار شما قابل مقایسه نیست. نمایشگر لمسی را می‌توانید از این لینک بررسی کنید.

آکوستیک

آکوستیک مسئله‌ی مهمی است که در کیفیت صدای ضبط شده تاثیر می‌گذارد، اما آنچه لازم است درباره راه اندازی استودیوی آموزشی بدانید این است که آکوستیک در ابتدای کار چندان هم واجب محسوب نمی‌شود، در واقع عنصری حیاتی نیست. البته اگر بودجه‌ی محدودی دارید و می‌خواهید اولویت بندی کنید. البته خبر خوب این است که می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید. پنل هایی هستند که برای دکور داخلی فضای استودیوی آموزشی خود می‌توانید تهیه کنید و علاوه بر زیبایی و پس زمینه ای که به ویدئوی شما می‌دهند می‌توانند کار آکوستیک را انجام دهند. یکی از محصولات خوبی که ما عموما به مشتریان هوشمند مارکت پیشنهاد می‌دهیم، وول پنل های شرکت بابل کارپت است که هم قیمت بسیار مناسب و اقتصادی ای دارد زیرا بابل کارپت خودش تولید کننده است و دیگر اینکه کار دکور و آکوستیک را هم‌زمان برایتان انجام می‌دهد. تنوع طرح های این محصول قطعا چشمتان را می‌گیرد. می‌توانید از این لینک محصولات وول پنل بابل کارپت را ببینید.

استودیو جاینا

دکور

یکی از فاکتورهایی که در ظاهر و حرفه‌ای بودن کار تاثیر گذار است دکور استودیوی شماست. البته در وهله‌ی اول و شروع کارتان تنها دیواری که پشت سر شما و پشت نمایشگر شماست مهم است. در ادامه می‌توانید تمام ابعاد فضا را دکورهای مختلفی بزنید تا پست و استوری‌هایتان از تنوع لازم برخوردار شوند. اما مناسب‌ترین راهکار برای شما استفاده از پنل‌هاست که می‌توانید همانطور که در بخش آکوستیک گفتیم از وول پنل‌ها یا پنل های چوبی و فلزی استفاد کنید. پنل‌های چوبی نیز آکوستیک اند و می‌توانید طرح و قیمت‌های آن‌ها را از ایزیا پنل بررسی کنید. توصیه هوشمند مارکت به شما عزیزی که قصد راه اندازی استودیوی آموزشی خود را دارید این است که دکور و آکوستیک را باهم تلفیق کنید تا هم به زیبایی و کاربری مدنظرتان برسید هم بودجه‌تان را نگه دارید تا در آیتم‌های ضروری که در کیفیت کارتان تاثیر بیشتری دارند خرج کنید.

نورپردازی

امروزه به دلیل افزایش کیفیت ساخت لامپ‌های LED می‌توان بدون نگرانی از گرم شدن بیش از حد فضا از آن‌ها در نورپردازی محیط استودیو آموزشی استفاده کرد. فقط باید حتما حواستان به این نکته باشد که اگر نمایشگری در تصویر دارید، نورپردازی از روبه‌رو در تصویر نمایشگر دیده می‌شود و اختلال ایجاد می‌کند؛ برای این منظور بهتر است نورها را به صورت سقفی نصب کنید و سافت باکس‌ها را در زاویه‌ای بگذارید که در تصویر دیده نشوند.

برای اینکه تصویر فیلم‌برداری شده در استودیوی شما دارای فِلیکر نباشد(فلیکر یا چشمک زدن نور؛ به حالت ناخوشایندی از وجود خطوط عمودی و افقی نور در تصویر گفته می‌شود) باید از نورهای مناسب استفاده کنید که در ادامه خدمتتان عرض می‌کنم. همچنین نیازمند تنظیمات دوربین ویژه‌ای نیز هست که باید از متخصصین این حوزه مشاوره بگیرید. ما نیز حتما در مقاله‌ای به این موضوع خواهیم پرداخت.

پیشنهاد هوشمند مارکت به شما استفاده از مهتابی‌های سقفی برند پارس شعاع توس مدل اکورن ۸۰ وات است که می‌توانید از این لینک، مهتابی، تهیه کنید.

فقط حواستان باشد در نورپردازی استودیوی آموزشی بهتر است همه‌ی مهتابی ها را به یک کلید متصل نکنید که در تنظیم نور آزادی عمل بیشتری داشته باشید. همچنین چون نور از بالا به صورت مدرس می‌تابد حواستان به سایه‌ها باشد.

سافت باکس

هرچه نور ملایم تر یا به اصطلاح سافت تر باشد تصویر نهایی زیباتر شده و سایه‌های تند و تیز تشکیل نمی‌شوند، ایجاد چنین نور ملایم و یکنواختی تخصص سافت باکس است که هرچه سافت باکس‌ها بزرگتر باشند و در فاصله‌ی نزدیک‌تری تنظیم شوند نور ملایم‌تری ایجاد می‌کنند. اشکال متنوع آن‌ها از چهار ضلعی گرفته تا چند ضلعی در بازار موجود است.

دوربین و سه‌پایه

دوربین

تنوع دوربین‌های موجود در بازار، مدل‌ها و قیمت‌های آن‌ها بسیار گسترده است. پیشنهاد هوشمند مارکت در ابتدای راه‌اندازی یک استودیوی آموزشی به شما این است که اگر بودجه محدودی دارید می‌توانید از یک گوشی همراه با کیفیت استفاده کنید، بسیاری از مشتریان ما با همین گوشی با کیفیت خودشان به فروش و درآمدهای بسیار بالایی رسیدند.

اما اگر دستتان باز است که هزینه کنید پیشنهاد ما به شما NX100 Sony، NX200 Sony، EV10 Sony، M50 Canon است.

سه پایه

در فیلم‌برداری‌های حرفه ای دوربین نباید لغزش بی هدف داشته باشد؛ تکان‌های دوربین یا از سر قصد و هدف برای جلوگیری از یکنواختی تصویر برداری است یا باید کاملا ثابت و بی‌تکان باشد. برای جلوگیری از این تکان های ناخواسته و ثابت نگه داشتن دوربین در ارتفاع و زاویه‌ی دلخواه باید حتما از سه پایه استفاده کرد.

نتیجه گیری

میکرفن

میکروفن یکی از آیتم‌هایی است که شاید به سختی بتوان از خریدش چشم پوشی کرد و در ضبط ویدئوهای آموزشی همانند نمایشگر یک عنصر حیاتی است که سخت جایگزین می‌شود و تاثیرش در کیفیت ویدئوهای آموزشی چشم گیر است. 

پیشنهاد هوشمند مارکت برای تهیه‌ی میکروفن این است که اگر قصد دارید هزینه‌ی زیادی به این بخش اختصاص دهید می‌توانید هاش اف سنهایزر تهیه کنید ولی در ابتدا کارتان با برندهای خوبی مثل رُود یا حتی بُویا راه میفتد نگران نباشید.

برای شروع آماده اید؟

راه اندازی استودیوی آموزشی از آن چیزی که در ‌‌ذهن شماست ساده‌تر و در دسترس‌تر است. برای شروع سخت نگیرید و اگر سوالی در رابطه با مطالب بالا داشتید یا مشاوره‌ی دقیق‌تر می‌خواستید با شماره ۰۹۳۷۶۳۶۲۱۲۳ تماس بگیرید. در پیج هوشمند مارکت هم مطالب بیشتری داریم که میتونید از اونها هم استفاده کنید. موفق باشید.

Table of Contents

مقدمه

راه اندازی استودیو شاید از دور کاری پیچیده و پرهزینه به نظر آید که نیازمند تجهیزات تخصصی و گران قیمت است. ولی می‌توان با داشتن اطلاعات کافی و کلی از تجهیزات مورد نیاز، قیمت ها و برند ها؛ با حداقل هزینه یک استودیوی خانگی ویا یک استودیوی رسمی ساخت.

در این مقاله تلاش کردیم تا هرآنچه لازمه‌ی ساخت و راه اندازی یک استودیوی آموزشی برای ضبط پکیج های آموزشی است را برای شما یک‌جا گردآوری کنیم تا بتوانید بهترین تصمیم را بگیرید.

اگر قصد راه اندازی یک استودیو را برای استفاده شخصی خودتان و یا حتی به قصد اجاره دادن دارید باید بدانید این امکان وجود دارد که شما استودیوی خود را به صورت خانگی یا درفضایی مخصوص و تخصصی بسازید که این کار تفاوت چندانی در وسایلی که جز لیست خرید شما قرار می­‌گیرد ندارد. نکته‌ی مهم در اینجا این است که بدانید اولویت خرید با کدام تجهیزات است تا بتوانید با توجه به بودجه مدنظرتان مدیریت هزینه انجام دهید. اکثر دستگاه‌ها در رنج قیمتی‌های متفاوتی قابل خرید هستند که این نکته را هم باید در نظر داشته باشید. البته در تفاوت بین استودیوی شخصی خودتان و فضایی که به قصد اجاره دادن تجهیز می‌کنید، نکاتی وجود دارد که ادامه برایتان توضیح خواهیم داد.

استودیو جاینا

استودیو مخصوص محتواهای آموزشی

ما در این مقاله قصد معرفی تجهیزات مورد نیاز برای ساخت استودیوی ضبط فیلم، مخصوص محتواهای آموزشی را داریم. اگر معلم هستید یا در هر حوزه‌ای ضبط پکیج آموزشی انجام می‌دهید حتما نکاتی که در ادامه می‌گوییم را رعایت کنید. ما از صفر تا صد مسیر را برای شما شرح می‌دهیم تا دچار خرید اشتباه تجهیزات نشوید.

لیست تجهیزات مورد نیاز برای ساخت یک استودیوی آموزشی

  • نمایشگر
  • آکوستیک
  • دکور
  • نورپردازی
  • دوربین و سه پایه
  • میکروفن
  • سیستم برای ادیت (کامپیوتر-گوشی-لپ تاپ)

انواع نمایشگر

در ضبط ویدئوهای آموزشی سبک‌های مختلفی وجود دارد ولی چیزی که پر واضح است این است که محتوای آموزشی باید به مخاطب نمایش داده شود. بهترین حالتی که به صورت یکپارچه متضمن مدرس و محتوای آموزشی است به گونه‌ای که مدرس در لحظه امکان دخل و تصرف در مطالب را داشته باشد و حتی بتواند نکاتی را یادداشت کند استفاده از نمایشگرها است.

ویدئوپروژکتور

در ابتدا یادآور شویم که پروژکتورها به دلیل اینکه نیاز دارند در محیطی با نور پایین تصویر را نمایش دهند مناسب فیلم برداری نیستند. همچنین تمرکز دوربین‌های فیلم‌برداری روی تصویر آنها محیط را تاریک‌تر هم در نظر می‌گیرد، درنتیجه خروجی نهایی به عنوان یک ویدئوی آموزشی زیاد با کیفیت نبوده و توصیه نمی‌کنیم برای ضبط فیلم از ویدئوپروژکتور استفاده کنید!

البته اگر به هر دلیلی صلاح را در استفاده از ویدئو پروژکتورها دیدید؛ در دسته‌ی پروژکتورهای آموزشی، دستگاه های فاصله نزدیک وجود دارند که چون در فاصله‌ی حدود ۳۰ سانتی متری دیوار نصب می‌شوند پر نور تر از دستگاه‌های معمولی هستند درنتیجه می‌توانید در محیط‌های روشن تری ضبط ویدئو داشته باشید. در دسته‌ی پروژکتورهای فاصله نزدیک یک سری تعاملی وجود دارد که می‌توان حتی بدون نیاز به تخته هوشمند با استفاده از قلم خود دستگاه روی آنها نوشتار انجام داد.ویدئو پروژکتور فاصله نزدیک را میتوانید از این لینک بررسی کنید.

فریم لمسی ساز

اگر استودیوی شما برای استفاده شخصی خودتان است و یا اگر مایلید هزینه‌ی کمتری را به این بخش اختصاص دهید؛ می‌توانید از یک تلویزیون به عنوان نمایشگر استفاده کنید. قابلیت نسبتا جدیدی که بسیار در بین مدرسان پرطرفدار شده، استفاده از فریم‌های لمسی ساز بر روی تلویزیون‌های معمولی است که تصویر تلویزیون را با قیمت بسیار مناسبی که دارد لمسی می‌کند. این قابلیت بر روی تلویزیون های  ۳۲، ۴۳، ۴۹، ۵۵، ۶۵، ۷۵، ۸۵ اینچ قابل اجراست. البته ابعاد متداول و پرطرفدار برای ضبط ویدئوهای آموزشی سه سایز ۵۵، ۶۵ و ۷۵ اینچ است. فرقی نمی‌کند تلویزیون شما ایرانی باشد یا خارجی یا چه مدلی باشد، فقط باید پنل تلویزیون شما ضد ضربه یا به اصطلاح آی‌پی‌اس باشد. البته تلویزیون‌هایی که مناسب گیم و بازی هستند برای این کار مناسب‌ترند چون سرعت فریم بر ثانیه بیشتری دارند سرعت حرکت قلم روی آن‌ها نیز بیشتر می‌شود. فریم لمسی ساز را می‌توانید از این لینک بررسی کنید.

نمایشگر لمسی

اگر اساتید مختلفی با سلیقه‌های نوشتاری متنوع قصد استفاده از یک دستگاه را داشته باشند باید قدرت عملکردی دستگاه بالاتر باشد. همچنین از آن‌جایی که پنل‌های به کار رفته در مانیتورهای لمسی، صنعتی هستند می‌توان به صورت ۲۴ ساعته از آن‌ها استفاده کرد و محدودیتی در استفاده ندارند. ابعاد نمایشگرهای لمسی ۶۵، ۷۵ و ۸۶ اینچ است که در ابعاد بالاتر خرید این دستگاه به نسبت تلویزیون و فریم لمسی مقرون به صرفه تر است. اگر آموزشگاه دارید و یا قصد اجاره استودیوی آموزشی خود را دارید در خرید این دستگاه درنگ نکنید که با هیچ محصول دیگری برای کار شما قابل مقایسه نیست. نمایشگر لمسی را می‌توانید از این لینک بررسی کنید.

آکوستیک

آکوستیک مسئله‌ی مهمی است که در کیفیت صدای ضبط شده تاثیر می‌گذارد، اما آنچه لازم است درباره راه اندازی استودیوی آموزشی بدانید این است که آکوستیک در ابتدای کار چندان هم واجب محسوب نمی‌شود، در واقع عنصری حیاتی نیست. البته اگر بودجه‌ی محدودی دارید و می‌خواهید اولویت بندی کنید. البته خبر خوب این است که می‌توانید با یک تیر دو نشان بزنید. پنل هایی هستند که برای دکور داخلی فضای استودیوی آموزشی خود می‌توانید تهیه کنید و علاوه بر زیبایی و پس زمینه ای که به ویدئوی شما می‌دهند می‌توانند کار آکوستیک را انجام دهند. یکی از محصولات خوبی که ما عموما به مشتریان هوشمند مارکت پیشنهاد می‌دهیم، وول پنل های شرکت بابل کارپت است که هم قیمت بسیار مناسب و اقتصادی ای دارد زیرا بابل کارپت خودش تولید کننده است و دیگر اینکه کار دکور و آکوستیک را هم‌زمان برایتان انجام می‌دهد. تنوع طرح های این محصول قطعا چشمتان را می‌گیرد. می‌توانید از این لینک محصولات وول پنل بابل کارپت را ببینید.

استودیو جاینا

دکور

یکی از فاکتورهایی که در ظاهر و حرفه‌ای بودن کار تاثیر گذار است دکور استودیوی شماست. البته در وهله‌ی اول و شروع کارتان تنها دیواری که پشت سر شما و پشت نمایشگر شماست مهم است. در ادامه می‌توانید تمام ابعاد فضا را دکورهای مختلفی بزنید تا پست و استوری‌هایتان از تنوع لازم برخوردار شوند. اما مناسب‌ترین راهکار برای شما استفاده از پنل‌هاست که می‌توانید همانطور که در بخش آکوستیک گفتیم از وول پنل‌ها یا پنل های چوبی و فلزی استفاد کنید. پنل‌های چوبی نیز آکوستیک اند و می‌توانید طرح و قیمت‌های آن‌ها را از ایزیا پنل بررسی کنید. توصیه هوشمند مارکت به شما عزیزی که قصد راه اندازی استودیوی آموزشی خود را دارید این است که دکور و آکوستیک را باهم تلفیق کنید تا هم به زیبایی و کاربری مدنظرتان برسید هم بودجه‌تان را نگه دارید تا در آیتم‌های ضروری که در کیفیت کارتان تاثیر بیشتری دارند خرج کنید.

نورپردازی

امروزه به دلیل افزایش کیفیت ساخت لامپ‌های LED می‌توان بدون نگرانی از گرم شدن بیش از حد فضا از آن‌ها در نورپردازی محیط استودیو آموزشی استفاده کرد. فقط باید حتما حواستان به این نکته باشد که اگر نمایشگری در تصویر دارید، نورپردازی از روبه‌رو در تصویر نمایشگر دیده می‌شود و اختلال ایجاد می‌کند؛ برای این منظور بهتر است نورها را به صورت سقفی نصب کنید و سافت باکس‌ها را در زاویه‌ای بگذارید که در تصویر دیده نشوند.

برای اینکه تصویر فیلم‌برداری شده در استودیوی شما دارای فِلیکر نباشد(فلیکر یا چشمک زدن نور؛ به حالت ناخوشایندی از وجود خطوط عمودی و افقی نور در تصویر گفته می‌شود) باید از نورهای مناسب استفاده کنید که در ادامه خدمتتان عرض می‌کنم. همچنین نیازمند تنظیمات دوربین ویژه‌ای نیز هست که باید از متخصصین این حوزه مشاوره بگیرید. ما نیز حتما در مقاله‌ای به این موضوع خواهیم پرداخت.

پیشنهاد هوشمند مارکت به شما استفاده از مهتابی‌های سقفی برند پارس شعاع توس مدل اکورن ۸۰ وات است که می‌توانید از این لینک، مهتابی، تهیه کنید.

فقط حواستان باشد در نورپردازی استودیوی آموزشی بهتر است همه‌ی مهتابی ها را به یک کلید متصل نکنید که در تنظیم نور آزادی عمل بیشتری داشته باشید. همچنین چون نور از بالا به صورت مدرس می‌تابد حواستان به سایه‌ها باشد.

سافت باکس

هرچه نور ملایم تر یا به اصطلاح سافت تر باشد تصویر نهایی زیباتر شده و سایه‌های تند و تیز تشکیل نمی‌شوند، ایجاد چنین نور ملایم و یکنواختی تخصص سافت باکس است که هرچه سافت باکس‌ها بزرگتر باشند و در فاصله‌ی نزدیک‌تری تنظیم شوند نور ملایم‌تری ایجاد می‌کنند. اشکال متنوع آن‌ها از چهار ضلعی گرفته تا چند ضلعی در بازار موجود است.

دوربین و سه‌پایه

دوربین

تنوع دوربین‌های موجود در بازار، مدل‌ها و قیمت‌های آن‌ها بسیار گسترده است. پیشنهاد هوشمند مارکت در ابتدای راه‌اندازی یک استودیوی آموزشی به شما این است که اگر بودجه محدودی دارید می‌توانید از یک گوشی همراه با کیفیت استفاده کنید، بسیاری از مشتریان ما با همین گوشی با کیفیت خودشان به فروش و درآمدهای بسیار بالایی رسیدند.

اما اگر دستتان باز است که هزینه کنید پیشنهاد ما به شما NX100 Sony، NX200 Sony، EV10 Sony، M50 Canon است.

سه پایه

در فیلم‌برداری‌های حرفه ای دوربین نباید لغزش بی هدف داشته باشد؛ تکان‌های دوربین یا از سر قصد و هدف برای جلوگیری از یکنواختی تصویر برداری است یا باید کاملا ثابت و بی‌تکان باشد. برای جلوگیری از این تکان های ناخواسته و ثابت نگه داشتن دوربین در ارتفاع و زاویه‌ی دلخواه باید حتما از سه پایه استفاده کرد.

نتیجه گیری

میکرفن

میکروفن یکی از آیتم‌هایی است که شاید به سختی بتوان از خریدش چشم پوشی کرد و در ضبط ویدئوهای آموزشی همانند نمایشگر یک عنصر حیاتی است که سخت جایگزین می‌شود و تاثیرش در کیفیت ویدئوهای آموزشی چشم گیر است. 

پیشنهاد هوشمند مارکت برای تهیه‌ی میکروفن این است که اگر قصد دارید هزینه‌ی زیادی به این بخش اختصاص دهید می‌توانید هاش اف سنهایزر تهیه کنید ولی در ابتدا کارتان با برندهای خوبی مثل رُود یا حتی بُویا راه میفتد نگران نباشید.

برای شروع آماده اید؟

راه اندازی استودیوی آموزشی از آن چیزی که در ‌‌ذهن شماست ساده‌تر و در دسترس‌تر است. برای شروع سخت نگیرید و اگر سوالی در رابطه با مطالب بالا داشتید یا مشاوره‌ی دقیق‌تر می‌خواستید با شماره ۰۹۳۷۶۳۶۲۱۲۳ تماس بگیرید. در پیج هوشمند مارکت هم مطالب بیشتری داریم که میتونید از اونها هم استفاده کنید. موفق باشید.

استودیو جاینا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید